Trailere

Call of Duty Haunting: Evenimentul Halloween aduce zombi și echipament nou

Evenimentul Haunting al Call of Duty a revenit cu noi hărți, moduri și evenimente cu tematică Halloween atât în ​​Modern Warfare 2, cât și în Warzone. Jucătorii pot colecta Suflete în Evenimentul Captură Suflete, le pot schimba cu recompense și pot participa la moduri pe timp limitat, cum ar fi Zombie Royale și Trick or Treat.

Actualizarea include, de asemenea, remedieri de erori, echipamente noi precum Haunted Box și Bloodseeker și noi skin-uri de operator precum Skeletor, Ash și Inarius.

În onoarea sezonului de Halloween, Call of Duty primește un eveniment special Haunting, iar Activision tocmai a dezvăluit notele de patch-uri pentru actualizarea aferentă. Sezonul 6 din Modern Warfare 2 și Warzone este în prezent în curs de desfășurare și, cu acesta până în octombrie, a adus o mulțime de completări înfricoșătoare la jocuri. Spawn și alte personaje de groază s-au alăturat Call of Duty în ultima lună, iar mulți fani au așteptat cu nerăbdare conținut și mai înfricoșător.

Pe 17 octombrie, sezonul 6 a devenit și mai palpitant odată cu lansarea evenimentului The Haunting. Evenimentul a devenit o tradiție pentru Call of Duty și anul acesta promite o mulțime de completări și îmbunătățiri grozave. Acum, fanii Modern Warfare 2 și Warzone se pot scufunda în conținutul actualizat și, datorită notelor de patch-uri recent lansate, au o idee la ce să se aștepte.

Pe măsură ce începe The Haunting, Activision a lansat notele de patch-uri care dezvăluie noi recompense, noi skinuri și noi echipamente, împreună cu răsturnări de Halloween pe moduri și hărți vechi. Jucătorii au aflat anterior că fanii Call of Duty ar putea câștiga Butcher’s Meat Hook în Diablo 4 , dar acum a fost dezvăluit că pot folosi și unele echipamente noi înfricoșătoare pe câmpurile de luptă din Call of Duty sub forma unei grenade momeală speciale și a sunetului Upgrade pentru câmpul Veil Scream. Această actualizare va dezorienta inamicii cu țipete terifiante și imagini înspăimântătoare.

În timp ce mânuiesc echipamente noi și se confruntă cu noi provocări, operatorii vor putea lupta cu stil cu noi skin-uri, cu He-Man’s Skeletor, Ash din franciza Evil Dead și Inarius din Diablo. Ei vor vedea, de asemenea, o mulțime de modificări tematice în modurile multiplayer, cu sperietoarele înlocuind steagurile dominației, craniile înlocuind etichetele de câine și multe altele. În plus, hărțile El Asilo și Ambasada vor prezenta noi aspect pe durata evenimentului, care oferă o atmosferă mai întunecată. Modern Warfare 2 s-ar putea să nu se situeze printre cele mai bune jocuri Call of Duty pentru modul Zombie, dar jucătorii ar trebui totuși să experimenteze o mulțime de distracție cu strigoi în acest sezon.

Pe lângă toate actualizările și completările majore, Activision a lansat și o mulțime de remedieri de erori și modificări minore și promite că echilibrarea armelor va avea loc pe măsură ce evenimentul se va desfășura.

The Haunting promite o mulțime de conținut de acoperit și recompense de deblocat. Jucătorii vor dori cu siguranță să verifice evenimentul și tot ce are de oferit cât mai curând posibil.

Titlu suplimentar: “Evenimentul Call of Duty Haunting 2023 aduce teroare și distracție de Halloween”

Articol suplimentar:
Pregătiți-vă pentru senzații înspăimântătoare, pentru strigoii zdruncinați, pentru vânătoare de echipe pentru a doborî monștri groteschi și pentru acele infame sărituri înfricoșătoare pe măsură ce The Haunting se întoarce! Evenimentul Haunting aduce hărți, moduri, evenimente și multe altele pe tema Halloween-ului în ambele jocuri.

Disponibil în Modern Warfare II și Call of Duty: Warzone, evenimentul Soul Capture este o variantă îmbunătățită și provocatoare a popularului eveniment Trophy Hunt din sezonul 03. Disponibil în toate modurile de joc, de fiecare dată când un jucător este eliminat, ei lasă un Suflet în spate. Colectați aceste Suflete, care sunt adăugate automat la totalul dvs. în toate modurile de joc (ceea ce înseamnă că nu este nevoie să vizitați o Stație de cumpărare în Call of Duty: Warzone sau DMZ de data aceasta) și schimbați-le cu articole afișate în fila Evenimente.

Recompense pentru eveniment:

Gone Batty (autocolant cu arme)
Skullified (carte de apel)
Bit Corny (farmec)
Creature Copter (Aspect vehicul)
Alien Death Ray (planul armei)
Alătură-te mie (Ecran de încărcare)
Ghinion? (Farmec)
Carved Up (autocolant cu arme)
Sfârșit violent (planul armei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *