Zvonuri

Call of Duty: Black Ops Gulf War va fi disponibil pe Game Pass la lansare

Au trecut câteva luni de la finalizarea achiziției Activision Blizzard de către Microsoft, iar de atunci, mai multe titluri din catalogul companiei au început să apară pe Game Pass. Cu toate acestea, fanii Call of Duty așteaptă cu nerăbdare detalii concrete privind includerea faimoasei francize pe platforma de abonament. Conform unui raport recent publicat de Wall Street Journal, aceste detalii ar putea fi anunțate oficial foarte curând.

Raportul susține că viitorul joc Call of Duty, intitulat Call of Duty: Black Ops Gulf War, va fi disponibil pe Game Pass chiar la lansare. Se pare că Microsoft va confirma această informație la viitorul său Xbox Games Showcase, care va avea loc în luna iunie. Aceasta ar putea fi o mișcare strategică pentru a crește numărul de abonați la Game Pass, în timp ce compania se așteaptă și la un succes considerabil în vânzările titlului.

Sarah Bond, președintele Xbox, a reiterat recent că toate jocurile Microsoft de la prima parte vor avea lansări pe Game Pass în prima zi, inclusiv titlurile Activision. Deși nu a menționat explicit Call of Duty, această declarație a crescut speculațiile privind includerea francizei în serviciu.

Potrivit informațiilor anterioare, Call of Duty: Black Ops Gulf War va include o campanie pentru un singur jucător dezvoltată de Raven Software, care va oferi o lume complet deschisă. Jocul este așteptat să fie lansat în octombrie, ceea ce ar face confirmarea lansării pe Game Pass la Xbox Games Showcase din iunie cu atât mai importantă pentru fani.

Interesant este și faptul că Microsoft ar putea introduce un nou nivel de abonament și o creștere a prețului pentru Game Pass, conform unor scurgeri recente. Aceasta ar putea fi o parte din strategia companiei de a valorifica popularitatea jocurilor majore, cum ar fi Call of Duty, pentru a atrage și mai mulți abonați.

Fanii Call of Duty și abonații Game Pass vor urmări cu atenție anunțurile de la Xbox Games Showcase pentru a vedea dacă zvonurile se confirmă și pentru a afla mai multe detalii despre viitorul Call of Duty: Black Ops Gulf War.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *