Știri

Call of Duty: Black Ops 6 primește primul teaser șocant

Primul teaser al mult așteptatului Call of Duty: Black Ops 6 a fost dezvăluit recent, sugerând o temă intensă a corupției guvernamentale pentru următoarea tranșă din celebra franciză. Trailerul, lansat pe un nou site numit TheTruthLies, oferă o privire asupra unei misiuni de spionaj pe timp de noapte, culminând cu imaginea vandalizată a Muntelui Rushmore, inscripționată cu mesajul „Adevărul Minciuna” și cu legături la ochi peste ochii Părinților Fondatori. Această scenă lasă de înțeles că jocul va aborda subiecte controversate și provocatoare.

Conform zvonurilor, povestea ar putea fi plasată în timpul Războiului din Golf, marcând astfel o revenire la rădăcinile Black Ops. Este de menționat că ultimul joc din această serie a fost Call of Duty: Black Ops Cold War, lansat în 2020. Noul titlu va fi a șasea intrare din povestea Black Ops, continuând tradiția începuta de Treyarch în 2010.

Controversele nu au întârziat să apară, mai ales în ceea ce privește disponibilitatea jocului pe Xbox Game Pass. De când Microsoft a achiziționat Activision Blizzard anul trecut, fanii s-au întrebat dacă următorul Call of Duty va fi inclus în serviciul de abonament. Cele mai recente rapoarte sugerează că există discuții în curs, dar este probabil ca jocul să fie disponibil pe Xbox Game Pass încă din prima zi de lansare.

Mai multe informații despre Call of Duty: Black Ops 6 sunt așteptate să fie dezvăluite în timpul viitorului Xbox Game Showcase, programat pentru 9 iunie. Până atunci, fanii rămân cu speculațiile și entuziasmul în așteptarea unuia dintre cele mai anticipate titluri ale anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *