Trailere

Call of Duty: Black Ops 6 îl va prezenta pe Saddam Hussein

Fanii seriei Call of Duty se pot aștepta la o dezvăluire completă a jocului Black Ops 6 pe 9 iunie, ca parte a Xbox June Showcase, eveniment care poate include imagini din joc. Scurgerile recente sugerează că jocul va fi lansat atât pe console de ultimă generație, cât și pe hardware mai nou.

Activision a confirmat că următorul trailer pentru Call of Duty: Black Ops 6 va fi un live-action și va fi lansat pe 28 mai. Deși unii fani ar putea fi dezamăgiți de un trailer live-action, Activision a promis un eveniment mult mai mare pentru dezvăluirea completă a jocului.

Pe 9 iunie, Black Ops 6 va primi dezvăluirea completă, care va include probabil imagini din joc. Acest eveniment de dezvăluire face parte din Xbox June Showcase, unde vor fi prezentate și alte proiecte legate de Xbox. Deși gama completă a evenimentului nu este publică, zvonurile includ titluri precum un nou joc DOOM, Gears of War 6 și Outer Worlds 2. Fanii Call of Duty pot aștepta cu nerăbdare informații noi mult mai devreme.

Trailerul live-action al lui Black Ops 6 va apărea marți, 28 mai, la ora 10:00 ET. O miniatură pentru trailerul nelansat este deja vizionată pe contul YouTube al lui Call of Duty, care arată sloganul „The Truth Lies” alături de o imagine a lui Saddam Hussein și coordonate ce indică fostul palat al liderului din Bagdad. Acest lucru pare să confirme zvonurile conform cărora Black Ops 6 va avea loc în timpul Războiului din Golf, când o coaliție de națiuni s-a confruntat cu armata irakiană condusă de Hussein.

Fidel numelui său, următorul titlu Black Ops al lui Call of Duty pare să urmeze o intrigă ascunsă stabilită în timpul acestui conflict militar major. Până acum, Activision a reușit să evite scurgerile majore de gameplay, deși un pretins ecran de meniu din Black Ops 6 a apărut recent pe internet. Validitatea scurgerii nu a fost confirmată încă, dar arată un ecran de meniu în joc similar cu cele văzute în titlurile recente Modern Warfare.

Se pare că Black Ops 6 se va lansa și pe console de ultimă generație. Deși aceasta este o veste bună pentru proprietarii de Xbox One și PS4, înseamnă că franciza va fi afectată de limitările acelor dispozitive mai vechi pentru cel puțin încă un an.

Până acum, marketingul pentru următorul Call of Duty al lui Treyarch pune mult accent pe teme anti-establishment, cu imagini ale unor repere guvernamentale celebre precum Muntele Rushmore și Poarta Brandenburg fiind deformate. Acest lucru nu este neobișnuit pentru seria Black Ops, deoarece unele dintre jocurile anterioare au pictat agențiile de informații într-o lumină strălucitoare, dar foarte tulbure.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *