Știri

Call of Duty: Black Ops 6 dezvăluie campania și Războiul din Golf

Call of Duty: Black Ops 6 a fost dezvăluit în mod spectaculos în cadrul recentului Xbox Games Showcase, marcând o nouă eră pentru franciză sub proprietatea Microsoft. Shooterul la persoana întâi este programat să fie lansat mai târziu în acest an pentru PC și console. Trailerul prezentat a oferit o privire captivantă asupra campaniei pentru un singur jucător, stabilită în anii ’90 și axată pe conflictul central din Războiul din Golf. De asemenea, au fost prezentate o serie de personaje familiare, alături de noi provocări și misiuni.

Phil Spencer, șeful Xbox, a subliniat pe scena showcase-ului că, odată cu Call of Duty acum sub umbrela Microsoft, nu va mai exista conținut exclusiv pentru nicio platformă. Aceasta înseamnă că jocul va avea același conținut pe PlayStation, Xbox și PC, iar lansarea beta va fi disponibilă simultan pe toate platformele. Spencer a confirmat, de asemenea, că Black Ops 6 va fi disponibil în prima zi pe Game Pass, oferind acces imediat abonaților serviciului.

Pe lângă campania amplasată în perioada tensionată a Războiului din Golf, trailerul a arătat diverse locații și situații de luptă intense, promițând o experiență autentică și captivantă pentru fani. Decorul din anii ’90 aduce un aer nostalgic și introduce tehnologii și armamente specifice acelei perioade, ceea ce adaugă o nouă dinamică jocului.

Mai multe detalii despre Call of Duty: Black Ops 6 urmează să fie dezvăluite imediat după încheierea Xbox Games Showcase, printr-o prezentare directă dedicată, unde fanii vor putea vedea o analiză detaliată a jocului și a noilor caracteristici. Rămâneți pe fază pentru mai multe informații și pentru a descoperi toate surprizele pe care le pregătește această lansare mult așteptată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *