Știri

Call of Duty anunță o actualizare masivă pentru 1 mai

Call of Duty se pregătește să facă o lovitură masivă pe 1 mai, detaliind actualizarea Sezonului 3 Reloaded care se apropie. Această actualizare aduce o mulțime de conținut nou atât pentru Call of Duty: Modern Warfare 3, cât și pentru Warzone.

Pentru Modern Warfare 3, jucătorii se pot aștepta la noi hărți 6v6, moduri, upgrade-uri de teren, echipamente și conținut Zombi. Printre noutățile pentru Warzone se numără o listă de redare Loaded Resurgence, un pachet de avantaje Specialist și Weapon Trade Stations. De asemenea, Warzone Mobile va sărbători evenimentul Săptămâna de Aur cu conținut de folclor japonez, iar mai târziu va primi și alte actualizări, inclusiv High Voltage LTM și Viking Runes.

Această actualizare majoră va aduce și îmbunătățiri minore și corecții de erori pentru Call of Duty: Modern Warfare 3 și Warzone. Modern Warfare 3 va adăuga două hărți noi 6v6, două moduri, un upgrade de teren, un echipament tactic și o listă de redare Arcade, printre altele.

Pe lângă asta, modul Zombies al lui Modern Warfare 3 va primi și el o actualizare substanțială, inclusiv o misiune de poveste cu un nou Dark Aether Rift și trei noi scheme. Warzone va include, de asemenea, un eveniment public Heavy Armor și alte adiții interesante.

Jucătorii pot fi nerăbdători să exploreze toate aceste noi caracteristici și conținuturi pe 1 mai. Este o zi pe care fanii Call of Duty o vor aștepta cu nerăbdare și cu emoție. Pentru cei care vor să se implice și mai mult, lista de dorințe pentru joc este acum disponibilă pe Steam și pe Epic Game Store.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *