Știri

Call of Duty anunță crossover-ul cu Warhammer 40K

Call of Duty pregătește terenul pentru un eveniment special, dezvăluind că un crossover cu universul Warhammer 40K va avea loc în curând în Modern Warfare 3 și Warzone. După luni de speculații și scurgeri, confirmarea a venit din partea dezvoltatorilor, iar fanii sunt entuziasmați de ceea ce urmează.

Evenimentul va introduce skin-uri cu tematică Warhammer 40K pentru personaje precum Space Marines, Sisters of Battle și Astra Militarum. De asemenea, se preconizează că va aduce noi medalii și ecrane de încărcare, oferind jucătorilor o experiență completă în universul Warhammer 40K.

În plus, se așteaptă ca evenimentul să aducă un nou arhetip corp la corp, o armă cu sabie, un mod de joc pe perioadă limitată și mișcări de finisare. Deși detalii exacte încă nu au fost dezvăluite, minerii de date au furnizat deja o privire asupra a ceea ce va oferi acest crossover, inclusiv skin-uri Space Marine și un plan Riot Shield cu tematică Warhammer 40K.

Fanii sunt așteptați cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura acest eveniment și ce alte surprize ne rezervă pentru universul Warhammer 40K în Call of Duty. Se așteaptă să apară mai multe informații în următoarele săptămâni, așa că păstrați ochii pe anunțurile oficialie pentru cele mai recente actualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *