Trailere

Bulwark: Falconeer Chronicles se lansează pe 26 martie

Editorul Wired Productions și dezvoltatorul solo premiat, Tomas Sala, au anunțat cu entuziasm că jocul mult așteptat Bulwark: Falconeer Chronicles va fi lansat pe PC, Xbox Series X|S, Xbox One și PlayStation 4 și 5 pe 26 martie 2024. Pentru a oferi o privire înainte asupra jocului, o demonstrație multiplatformă va fi disponibilă începând cu 30 ianuarie, oferind jucătorilor de pe console prima ocazie de a experimenta jocul în acțiune.

În această aventură captivantă, jucătorii vor avea posibilitatea de a reveni în Ursee și de a explora minunile lumii sale. Cu comenzi intuitive, ei vor putea construi fortărețe spectaculoase și vor naviga prin mările tumultoase și furtuni feroce. Bulwark permite jucătorilor să-și modeleze propria poveste, să creeze orașe și să stabilească alianțe în mijlocul rămășițelor războiului.

Cu un stil minimalist distinct, construirea orașului în Bulwark este ușoară și plăcută, necesitând doar câteva clicuri pentru a realiza minuni arhitecturale. Cu toate acestea, provocările apar atunci când jucătorii trebuie să-și apere creațiile împotriva facțiunilor dinamicelor din Ursee. Jucătorii pot alege să colaboreze sau să lupte, contribuind la construirea unui viitor mai bun sau la adâncirea conflictelor.

Bulwark: Falconeer Chronicles este văzut ca unul dintre cele mai așteptate jocuri de strategie ale anului și continuarea iubitului Falconeer. Jucătorii vor putea experimenta un scenariu complet în demo-ul disponibil pe 30 ianuarie pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Demo-ul oferă o privire detaliată asupra jocului, permitând jucătorilor să dezvolte așezări cu până la 15 clădiri.

Cu lansarea oficială a jocului pe 26 martie 2024, Bulwark: Falconeer Chronicles promite să redefinească genul de strategie pentru construirea orașului, oferind jucătorilor o experiență captivantă și inovatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *