Trailere

Bulwark: Falconeer Chronicles – orașul spectaculos construit de un jucător

Cu lansarea lui Bulwark: Falconeer Chronicles de la Tomas Sala în această lună, dezvoltatorul solo a împărtășit un trailer nou și intrigant. Demo-ul jocului a fost disponibil din ianuarie pentru toate platformele, iar un utilizator Discord, cunoscut sub numele de „Crushius”, a avut acces la versiunea completă a jocului. Timp de peste 32 de ore și folosind instrumentele complexe de construcție a orașului din joc, a reușit să creeze un oraș masiv, impresionant, cu peste 20.000 de construcții și o populație de 100.000 de cetățeni noi.

Orașul este o rețea incredibilă de clădiri vechi și noi, conectate prin poduri și traversate de aeronave care străbat cerul. Imaginile surprinse în trailer evidențiază cât de detaliat și spectaculos poate fi un oraș construit în joc, cu toate nuanțele sale de atmosferă și cu variațiile de lumină pe parcursul zilei.

Cu toate acestea, jocul nu se rezumă doar la construcții, deoarece jucătorii trebuie să-și gestioneze orașul, să se pregătească pentru lupta în timp real, să-și formeze alianțe și să asigure supraviețuirea comunității lor. Bulwark: Falconeer Chronicles va fi disponibil începând cu 26 martie, la prețul de 19,99 USD, pe platformele Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 și PC. În plus, cei care precomandă acum vor primi gratuit The Falconeer: Warrior Edition, pregătit pentru joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *