Trailere

Brothers: A Tale of Two Sons Remake – un nou gameplay uimitor dezvăluie călătoria emoționantă a fraților Naiee și Naia

Avantgarden și 505 Games au prezentat un nou trailer captivant pentru Brothers: A Tale of Two Sons Remake, bazat pe clasicul din 2013. Jocul urmărește povestea fraților Naiee și Naia, care pornesc într-o aventură periculoasă pentru a găsi un leac pentru bolnavul lor tată.

Călătoria lor printr-o lume frumoasă, dar plină de pericole, cuprinde lanțuri muntoase, regiuni înghețate și păduri fermecătoare. Jucătorii vor explora această lume fantastică controlând ambii frați în modul single-player, fiecare având abilități unice necesare pentru a depăși obstacolele.

Brothers: A Tale of Two Sons Remake adaugă și opțiunea de cooperare locală, permițând jucătorilor să controleze fiecare frate și să lucreze împreună pentru a rezolva puzzle-urile și provocările din calea lor. Remake-ul aduce îmbunătățiri semnificative la nivel vizual, cu texturi detaliate și modele de caractere îmbunătățite.

Lansarea este programată pentru 28 februarie, fiind disponibil pe Xbox Series X/S, PS5 și PC. Așteptați-vă la o experiență captivantă și emoționantă în această poveste remarcabilă despre fraternitate și aventură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *