Știri

Brock Lesnar îndepărtat de pe coperta specială a WWE 2K24 în urma acuzațiilor

Într-o mișcare surprinzătoare, fostul campion WWE Brock Lesnar a fost eliminat de pe coperta ediției speciale “40 Years of WrestleMania” a jocului WWE 2K24, înlocuit de legenda John Cena. Această decizie vine în urma unor acuzații grave împotriva lui Vince McMahon, implicând presupuse infracțiuni sexuale și distribuirea de materiale explicite către un campion WWE neidentificat, presupus a fi Lesnar.

Deși statutul lui Lesnar în jocul WWE 2K24 rămâne incert, eliminarea sa de pe copertă și din alte proiecte WWE, precum Royal Rumble și WWE SuperCard, sugerează o schimbare semnificativă în relația sa cu compania. Cu toate acestea, este posibil ca Lesnar să rămână prezent în jocul propriu-zis, dat fiind apropierea lansării sale iminente pe 8 martie.

Această decizie vine în contextul unui proces recent în care McMahon este acuzat de multiple infracțiuni sexuale, inclusiv trafic sexual și agresiune sexuală, de către o fostă angajată WWE. Chiar dacă numele lui Lesnar nu este menționat direct în proces, există speculații că el ar fi implicat, iar eliminarea sa din proiectele WWE sugerează o reacție proactivă din partea companiei.

Cu toate acestea, WWE 2K24 continuă să atragă atenția fanilor cu noile sale meciuri și îmbunătățiri, pregătindu-se pentru lansarea oficială și promițând o experiență captivantă pentru iubitorii de wrestling. În ciuda controverselor din jurul lui Lesnar, entuziasmul pentru joc rămâne ridicat, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să exploreze noua experiență oferită de WWE 2K24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *