Știri

Brazen Blaze – alăturați-vă testului open beta pentru jocul VR

Cu entuziasmul din jurul testului Open Beta al jocului VR, iată toate detaliile pe care trebuie să le știți pentru a vă alătura și a profita la maximum de această experiență.

Cum să Vă Alăturați:
Perioada testului Open Beta este de la 5 februarie, începând cu ora 10:00, până la 12 februarie, ora 19:59 (PST). Puteți descărca și juca jocul pe Meta Quest sau SteamVR folosind linkurile de mai jos:
Meta Quest https://mydearest.net/mdhub_obt_meta
SteamVR https://mydearest.net/mdhub_mail_steam

Noutăți:
Personaj Nou:
Noul membru al echipei, Sunshine, este introdus în universul jocului. Descoperiți-l pe acest robot exploziv cu un talent aparte pentru comedie. Sunshine, specializat în atacuri cu zone explozive, promite să aducă o explozie de distracție în joc.

Despre Sunshine:
Sunshine este un robot comedian exploziv care își propune să salveze lumea prin râs. Cu toate acestea, fiți atenți, pentru că atunci când glumele scad, lucrurile tind să meargă “boom”! Pregătiți-vă pentru o experiență explozivă cu Sunshine!

Recompense de Participare:
Dacă participați la testul Open Beta, veți primi o mică surpriză când versiunea oficială va fi lansată. Veți primi “Hazen Gems” strălucitoare și un “Player Card: Beta Tester” exclusiv. Pentru a revendica aceste recompense, asigurați-vă că vă înregistrați participarea la testul Open Beta, creați un cont MyDearest și conectați-l la joc.

Mențiuni Importante:

Întreținere: O întreținere este programată pentru 7 februarie, între orele 19:00 și 23:59 (PST), pentru adăugarea personajului Sunshine. În acest interval, jocul nu va fi disponibil.
Actualizări privind întreținerea vor fi partajate pe serverul oficial Discord Virtual Haven.
Pregătiți-vă pentru o experiență captivantă în lumea VR și asigurați-vă că vă bucurați de toate noile adiții și recompensele oferite în timpul testului Open Beta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *