Știri

Boxelware anunță lansarea Aquapark Tycoon pentru 2025

Boxelware, studioul independent german cunoscut pentru simularea spațială Avorion, își dezvăluie cel mai recent proiect: Aquapark Tycoon. Jocul promite să ofere o experiență captivantă pentru fanii genului, îmbinând creativitatea, planificarea strategică și managementul de parc într-un univers dinamic.

În Aquapark Tycoon, jucătorii vor prelua rolul unui manager de parc acvatic, având sarcina de a proiecta și construi diverse peisaje de piscină, tobogane de apă palpitante și paradisuri de wellness, în timp ce își satisfac oaspeții și gestionează operațiunile zilnice ale parcului.

Konstantin Kronfeldner, fondator și CEO al Boxelware, exprimă entuziasmul echipei pentru acest proiect, remarcând potențialul vast de a îmbina construcția creativă cu mecanica jocului magnat.

Caracteristicile Aquapark Tycoon includ proiectarea piscinelor și parcurilor acvatice, utilizarea unui sistem modular pentru construcția toboganelor de apă, personalizarea saunelor și satisfacerea nevoilor diverse ale oaspeților. Jocul va oferi și atracții sezoniere, precum și moduri de joc scenariu și sandbox.

Aquapark Tycoon este al doilea proiect de joc dezvoltat de Boxelware, urmând succesul Avorion, și este programat pentru lansare pe PC în 2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *