Zvonuri

Borderlands 4 va fi anunțat la Summer Game Fest

Pe măsură ce Summer Game Fest se apropie, anticiparea pentru dezvăluirile de jocuri crește, iar un nou zvon susține că unul dintre cele mai mari anunțuri va fi Borderlands 4. Conform cunoscutului leaker Kurakasis, care a postat pe forumurile Exputer, 2K va dezvălui următoarea tranșă din populara franciză Borderlands la evenimentul din această săptămână.

Luna trecută, 2K a confirmat că va prezenta următoarea tranșă dintr-una dintre cele mai mari și îndrăgite francize ale sale la Summer Game Fest. Deși mulți speculaseră că ar putea fi vorba de un nou joc din seriile Mafia sau BioShock, se pare că Borderlands 4 va fi în centrul atenției.

Gearbox Entertainment, dezvoltatorul seriei Borderlands, a fost achiziționat de 2K de la Embracer Group la începutul acestui an pentru suma de 460 de milioane de dolari. De la începuturile sale, 2K a fost editorul francizei Borderlands. Odată cu achiziția dezvoltatorului, 2K a confirmat că Borderlands 4 este în dezvoltare activă.

Summer Game Fest, care începe pe 7 iunie la ora 14:00 Pacific, va dura două ore și va include numeroase anunțuri și prezentări de jocuri. Printre acestea se numără Metaphor: ReFantazio, Monster Hunter Wilds, Alan Wake 2, Dragon Ball: Sparking! ZERO și multe altele.

Rămâneți pe fază pentru actualizările de la Summer Game Fest pentru a vedea confirmarea oficială și detalii suplimentare despre Borderlands 4 și alte jocuri foarte așteptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *