Zvonuri

Borderlands 4 și Tiny Tina’s Wonderlands 2 sunt în lucru

Într-o aparentă scurgere neoficială, un fost angajat al Gearbox Entertainment, Randel R., și-a menționat pe profilul LinkedIn implicația în dezvoltarea a două titluri așteptate cu nerăbdare: Borderlands 4 și Tiny Tina’s Wonderlands 2. Chiar dacă 2K și Gearbox nu au făcut încă anunțuri oficiale, menționarea acestor jocuri pe profilul unui fost director tehnic al Gearbox alimentează speculațiile despre viitorul universului Borderlands.

Succesul critic și comercial al seriei Borderlands, împreună cu popularitatea inițială a Tiny Tina’s Wonderlands, face ca apariția unor continuări să fie așteptată. În plus, CEO-ul Gearbox, Randy Pitchford, a indicat anterior dezvoltarea „experiențelor viitoare” în cadrul francizei.

Este interesant de notat că profilul LinkedIn menționează și un joc Brothers in Arms, o serie a cărei revenire este așteptată de mult timp. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, există multe speculații și așteptări nerealizate privind un nou titlu Brothers in Arms.

Cu toate acestea, toate cele trei proiecte par să fie construite pe Unreal Engine 4, adăugând o notă de consistență tehnică în dezvoltarea acestor jocuri. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă aceste proiecte vor fi oficial anunțate și când vor putea explora noile capitole ale universului Borderlands și ale altor titluri din portofoliul Gearbox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *