Lansări

Bootstrap Island a fost lansat pe Steam, cu acces anticipat – un joc de supraviețuire în realitate virtuală

Studioul de realitate virtuală Maru VR din Tallinn aduce o experiență captivantă pentru pasionații de VR, odată cu lansarea jocului lor extrem de anticipat, Bootstrap Island, pe Steam Early Access. Cu o reducere de lansare de 20%, jucătorii sunt invitați să se îmbarcă într-o aventură palpitantă în secolul al XVII-lea, pe o insulă tropicală misterioasă.

În Bootstrap Island, jucătorii sunt aruncați într-un mediu nemilos și captivant, unde trebuie să lupte pentru supraviețuire. Naufragiați pe o insulă exotică, ei se confruntă cu provocări intense, căutând resurse esențiale precum hrană, apă și arme, perfecționându-și abilitățile de a face foc și pregătindu-se pentru întâlniri periculoase cu fiare sălbatice în timpul nopții.

Jocul promite o experiență roguelike implacabilă, în care fiecare sesiune este diferită și consecințele acțiunilor jucătorului sunt imprevizibile. Cu un sistem de progresie și un joc dinamic în lume deschisă, Bootstrap Island oferă o aventură captivantă, cu fizică simulată și reală, precum și o narațiune plină de farmec, plasată în atmosfera secolului al XVII-lea.

Bootstrap Island este disponibil exclusiv pentru PC VR, optimizând întregul potențial al VR pentru a oferi cea mai realistă experiență de supraviețuire posibilă. Lansarea completă a jocului este programată pentru prima jumătate a anului 2025.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *