Știri

Bloober Team și Private Division pregătesc un nou joc de supraviețuire horror, anunțul va fi făcut anul acesta

Echipa Bloober spune că proiectul este „în prezent bine avansat” și se declară „foarte mulțumită de progresul actual”.

Echipa Bloober are multe proiecte în lucru, printre care remake-ul mult așteptat al lui Silent Hill 2. Însă, împreună cu casa de discuri Take-Two Interactive Private Division, studioul pregătește și un nou joc de groază de supraviețuire. Anunțul oficial al acestui proiect, cunoscut sub numele de cod „Project C”, este așteptat mai târziu în 2024.

Echipa Bloober afirmă că proiectul se află într-un stadiu „avansat” și că sunt „foarte mulțumiți de progresul actual”.

„Acesta va fi următorul mare pas al echipei Bloober pentru a implementa o strategie pe termen lung”, a spus dezvoltatorul. „Va fi, de asemenea, primul proiect original (IP aparține echipei Bloober) ca parte a noii strategii. Primul anunț al jocului va avea loc anul acesta și abia așteptăm să arătăm efectul muncii noastre asupra acestui titlu unic.”

Pe lângă Silent Hill 2 și Project C, Bloober Team mai are câteva proiecte la care lucrează în prezent. Anul trecut, a anunțat că lucrează cu dezvoltatorul Serial Cleaners, Draw Distance, la un nou proiect cu numele de cod „Project M”. Între timp, în decembrie, a fost anunțat că echipa Bloober lucrează cu proprietarul The Walking Dead și Invincible Skybound Entertainment la un nou proiect cu numele de cod „R”, care se bazează pe un IP Skybound.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *