Știri

BlizzCon 2024 este anulat, dar promite revenirea în viitor

Blizzard Entertainment a anunțat că evenimentul anual BlizzCon nu va avea loc în acest an. Această decizie vine după ce evenimentul a fost găzduit în persoană pentru prima dată în 2020 și a fost așteptat să se întoarcă în acest an. Compania a subliniat că această decizie nu a fost luată ușor, însă promite că evenimentul va reveni în anii următori.

În loc de BlizzCon, Blizzard va dezvălui mai multe detalii în următoarele luni despre expansiunile World of Warcraft: The War Within și Diablo 4: Vessel of Hatred. De asemenea, are planuri pentru a aduce comunitățile împreună în moduri noi și speciale, inclusiv participarea la evenimente precum Gamescom.

Fanii Esports se pot bucura de Overwatch Champions Series la Dreamhack Dallas și Stockholm. În plus, pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a Warcraft, Blizzard va organiza mai multe evenimente de sărbătorire în persoană în întreaga lume, împreună cu evenimente speciale în joc pentru întreaga franciză.

Cu toate acestea, Blizzard a trecut printr-o perioadă de tranziție dificilă după achiziția sa de către Microsoft. Reducerile de personal, anularea unui joc de supraviețuire (numit de cod Odyssey) și plecările unor figuri cheie din conducere au marcat acestă perioadă. Cu toate acestea, compania promite să rămână activă și să se concentreze pe viitor.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *