Trailere

Blizzcon 2023 dezvăluie World of Warcraft: Classic – Cataclysm

La Blizzcon 2023, Blizzard Entertainment a adus o veste entuziasmantă pentru fanii World of Warcraft: Classic, dezvăluind că expansiunea “Cataclysm” va fi adăugată în prima jumătate a anului 2024. Aceasta aduce cu ea monturi zburătoare în Azeroth și o serie de schimbări majore.

Anunțul a fost făcut printr-un trailer cinematic spectaculos care a reamintit fanilor toate momentele cheie din expansiunea Cataclysm, inclusiv raidurile, noile zone de misiuni și conținutul de raid.

Classic Cataclysm va aduce modificări semnificative în joc, deși detalii specifice nu au fost încă dezvăluite. Această expansiune va crește limita de nivel a jucătorilor la 85 și va adăuga o multitudine de noi zone de misiuni, temnițe și conținut de raid. De asemenea, vor fi introduse rasele Goblins și Worgen, disponibile pentru ambele facțiuni, Hoarda și Alianța.

Blizzard a anunțat, de asemenea, o actualizare a programului de actualizare sezonier al World of Warcraft Classic, numită “Sezonul Descoperirilor”. Acesta va adăuga o varietate de modificări la clase și conținut nou pentru a păstra experiența proaspătă și interesantă pentru jucători. Acest lucru reflectă dorința de a oferi conținut “Classic Plus” cerut de comunitate și promite noi răsturnări și transformări ale conținutului original.

World of Warcraft: Classic a fost o surpriză plăcută pentru fanii MMO și este încântător să vedem că Blizzard continuă să susțină această experiență care a adus împreună atât jucătorii bătrâni, cât și noii veniți. Cu adăugarea Cataclysm, se anunță evenimente interesante în lumea Azeroth.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *