Știri

Blizzard anunță noul președinte – Johanna Faries, fost director general Call of Duty

Blizzard Entertainment a numit-o pe Johanna Faries, fost director general al francizei Call of Duty, ca noul președinte al companiei, succedându-l pe Mike Ybarra. Faries devine prima femeie care ocupă această poziție la Blizzard. Această decizie vine după demisia bruscă a lui Ybarra și un val de concedieri în industria jocurilor, inclusiv la Microsoft și Activision Blizzard.

Johanna Faries, cu o bogată experiență în industria sportului și a jocurilor, își va aduce expertiza la Blizzard pe fondul actualizărilor planificate pentru World of Warcraft și Diablo 4. Ea își începe atribuțiile pe 5 februarie și spune că va continua să lucreze cu echipa de conducere a Blizzard în perioada de tranziție.

Faries a lucrat anterior în front office-ul Ligii Naționale de Fotbal (NFL) și a fost implicată în dezvoltarea afacerilor cluburilor. În timpul scrisorii trimise personalului Blizzard, ea a subliniat faptul că Activision, Blizzard și King sunt companii diferite, cu idei și așteptări distincte. Johanna Faries preia controlul într-un moment aglomerat pentru Blizzard, cu actualizări importante în plan pentru World of Warcraft și Diablo 4 în 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *