Știri

BLAST preia turneele de Fortnite și Rocket League ale Epic Games

Organizatorul de turnee BLAST se pregătește să preia operațiunile pentru două sporturi cheie sub umbrela Epic Games: Fortnite și Rocket League. În acorduri multianuale, BLAST va avea responsabilitatea drepturilor comerciale ale emisiunilor și evenimentelor competitive pentru ambele jocuri.

Anterior, BLAST a avut o colaborare cu Fortnite pentru organizarea mai multor evenimente, inclusiv întregul circuit din 2022 și 2023. Noul acord cu Rocket League marchează o extindere pentru BLAST, care a operat în special evenimente în domeniul Counter-Strike și a gestionat circuitul Rainbow Six: Siege.

Această mișcare vine într-un context în care ESL FACEIT, parte a Grupului EFG, domină pe piața organizatorilor de turnee, iar extinderea BLAST înseamnă că există concurență și diversitate în peisajul competițiilor de esports. BLAST își păstrează independența și se extinde în ciuda dimensiunii imponente a competitorului său.

Competiția sănătoasă între organizatori de turnee terță parte este esențială pentru dezvoltarea industriei sporturilor electronice, oferind mai multe opțiuni pentru jucători, echipe și fani. Extinderea BLAST în acest mediu competitiv indică o perspectivă optimistă pentru viitorul esportsului, cu adevărat caracterizat de o competiție autentică între organizatori de turnee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *