Trailere

Black Myth: Wukong se va lansa cu Path Tracing și suport DLSS 3.5 pe PC

Nvidia a confirmat că versiunea pentru PC a mult așteptatului RPG de acțiune, Black Myth: Wukong, va veni cu suport pentru tehnologii avansate de randare și îmbunătățiri vizuale. Printre acestea se numără DLSS 3.5 și Full Ray Tracing, care vor aduce efecte impresionante de mediu, cum ar fi reflecții realiste în apă și umbre detaliate.

Conform companiei Nvidia, activarea Full Ray Tracing în Black Myth: Wukong va avea un impact semnificativ asupra mediului și detaliilor jocului, ducându-le la un nivel următor. Reflexiile apei vor reflecta toate detaliile din jur, iar causticele apei vor adăuga un realism suplimentar, redând cu acuratețe refracția și reflectarea luminii.

De asemenea, iluminarea globală cu trasare completă de raze va asigura că iluminarea în interior și în aer liber este perfectă pentru pixeli, iar umbrele de întărire și înmuiere a contactului vor fi proiectate peste tot, redând cele mai mici umbre din frunze și pietricele, precum și cele din clădirile bogate în geometrie, personajul principal și șefii gigantici care trebuie depășiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *