Trailere

Black Myth: Wukong primește un nou trailer promițător înainte de lansarea din august

Dezvoltatorul Game Science a lansat un nou trailer pentru mult-așteptatul RPG de acțiune Soulslike, Black Myth: Wukong, la recentul eveniment WeGame. Trailerul oferă o privire detaliată asupra luptelor, șefilor și diferitelor elemente vizuale ale jocului, crescând și mai mult entuziasmul fanilor înainte de lansarea oficială programată pentru 20 august.

Trailerul se concentrează în principal pe prezentarea unora dintre numeroșii șefi pe care jucătorii îi vor înfrunta în Black Myth: Wukong. Pe parcursul trailerului, sunt prezentate diverse creaturi monstruoase, evidențiindu-se modelele detaliate și atacurile inamice. Jocul continuă să impresioneze prin decorul său inspirat de celebra operă clasică chinezească “Journey to the West”.

Black Myth: Wukong va fi disponibil pe platformele PS5, Xbox Series X/S și PC. Versiunea pentru PC va beneficia de suport pentru Path Tracing și DLSS 3.5, promițând o experiență vizuală de excepție. Lansarea acestui trailer la evenimentul WeGame a stârnit un val de entuziasm și așteptări din partea comunității de gaming, care așteaptă cu nerăbdare să exploreze universul fascinant al jocului.

Puteți viziona noul trailer al jocului, disponibil prin amabilitatea IGN, pentru a vedea în detaliu ce ne așteaptă în această aventură epică.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *