Trailere

Black Myth: Wukong dezvăluie noi lupte spectaculoase în trailerul pre-lansare

Entuziasmul pentru Black Myth: Wukong, jocul de acțiune-aventură de la Game Science, continuă să crească, cu noi detalii și gameplay dezvăluite regulat. Acum, cu lansarea sa iminentă pe 20 august pentru PS5 și PC, dezvoltatorii au dezvăluit un nou trailer care prezintă două lupte cu bossi captivante.

Guangzhi: O luptă frenetică cu un adversar agil
Primul boss este Guangzhi, descris ca o “fiară asemănătoare lupului” care și-a perfecționat abilitățile într-o mănăstire. Lupta pune accentul pe viteza și agilitatea lui Guangzhi, care utilizează “The Red Tides” pentru a efectua combo-uri extinse cu efecte de foc. Wukong trebuie să fie la fel de rapid și precis pentru a contracara atacurile lui Guangzhi și a găsi deschideri pentru a lovi.

Red Loong: Un șef ascuns cu puteri fulgerătoare
Al doilea boss este Red Loong, un “șef ascuns” cu o coadă cu lame de ras care poate canaliza fulgerul. Această luptă pare a fi mai strategică, deoarece jucătorii trebuie să utilizeze o vrajă specială pentru a o dezorienta temporar pe Red Loong, creând o oportunitate pentru a o ataca cu o lovitură puternică.

O lansare așteptată, dar cu incertitudini legate de Xbox
Black Myth: Wukong a generat așteptări mari în rândul fanilor genului, datorită graficii sale uimitoare, a luptelor intense și a reimaginării captivante a legendei chinezești a lui Sun Wukong. Cu toate acestea, lansarea sa pe Xbox Series X/S a fost amânată pentru optimizare suplimentară, stârnind speculații despre o posibilă afacere exclusivă cu PlayStation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *