Trailere

Biomutant se lansează în sfârșit pentru Switch pe 14 mai

RPG-ul de acțiune post-apocaliptic al Experiment 101 își are în sfârșit lansarea Nintendo Switch de mult așteptată.

Când a fost lansat în 2021, Biomutant de la Experiment 101 poate să nu fi primit genul de primire la care mulți ar fi sperat după entuziasmul pe care l-a generat înainte de lansare, dar cu decorul său vibrant post-apocaliptic și RPG-ul său de acțiune în arte marțiale. gameplay-ul, cu siguranță este suficient pentru a întoarce câteva capete. Și dacă doriți să vă scufundați în joc din mers, veți putea face acest lucru în curând pe 14 mai pentru Nintendo Switch.

Editorul THQ Nordic a confirmat că Biomutant se lansează în sfârșit pentru Nintendo Switch, iar Sabre Interactive se ocupă de portul. RPG-ul de acțiune este în curs de dezvoltare pentru sistemul Nintendo de ceva vreme, THQ Nordic lansând inițial o lansare în noiembrie 2023 pentru portul Switch în mai anul trecut , dar se pare că jocul este în sfârșit gata de lansare. Cât de bine va funcționa pe hardware rămâne de văzut.

În recenzia noastră despre Biomutant , i-am acordat un scor de 5/10, spunând: „ Biomutant funcționează cel mai bine pe hârtie, dar are prea multe elemente derivate pentru ca ceva să iasă în evidență.”

Biomutant este disponibil în prezent pe PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *