Știri

Biomutant pe Switch se vinde în Japonia de 20 de ori mai mult decât se aștepta THQ Nordic

Portul întârziat al jocului RPG de acțiune în lume deschisă, Biomutant, pentru Nintendo Switch se dovedește a fi un succes surprinzător în Japonia, conform THQ Nordic. Deși jocul a avut parte de o recepție critică amestecată la lansarea inițială în 2021, performanțele sale comerciale pe platforma Switch au depășit cu mult așteptările editorului său.

THQ Nordic a confirmat pentru Automaton Media că versiunea recent lansată pentru Nintendo Switch a lui Biomutant se vinde de aproximativ 20 de ori mai mult decât se anticipase, atât în format fizic, cât și digital. Această performanță remarcabilă sugerează un început excelent pentru noua lansare, depășind așteptările în mod considerabil.

Potrivit raportului Automaton, THQ Nordic atribuie aceste vânzări puternice portabilității consolei Switch, care se potrivește perfect cu natura RPG-ului de acțiune în lume deschisă.

Rămâne de văzut dacă Biomutant va putea menține acest impuls în Japonia, dar startul său pe Switch este cu siguranță impresionant. De asemenea, va fi interesant de urmărit creșterea vânzărilor după lansarea portului Switch în alte regiuni ale lumii. THQ Nordic ar putea împărtăși aceste detalii în săptămânile următoare.

Pe lângă Nintendo Switch, Biomutant este disponibil și pe PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *