Știri

Billie Eilish va fi următoarea mare invitată muzicală în Fortnite

Fortnite continuă să impresioneze fanii muzicii cu noi colaborări, iar următorul mare nume pe scena sa principală este Billie Eilish. Cântăreața celebră pentru hit-uri precum “Bad Guy” și “Happier Than Ever” va urca pe scena principală a Festivalului Fortnite săptămâna aceasta, aducându-și muzica în lumea virtuală a jocului.

Eilish a făcut anunțul pe conturile sale de social media, dezvăluind și o nouă piele bazată pe ea care va fi disponibilă în joc. Detalii despre colaborarea sa cu Fortnite nu au fost încă dezvăluite, dar este de așteptat să includă mai multe melodii din repertoriul ei, precum și produse cosmetice tematice.

Cu o discografie impresionantă și un nou album pe cale să fie lansat, există multe posibilități pentru ce melodiile ar putea fi incluse în evenimentul Fortnite. Fanii se pot aștepta la hit-uri precum “Bad Guy”, dar și la piese mai profunde precum “Happier Than Ever” sau “You Should See Me In A Crown”. Există chiar speculații că am putea auzi ceva nou din viitorul ei album, “Hit Me Hard and Soft”, care va fi lansat curând.

În contextul altor colaborări de succes din trecut, precum cele cu Ariana Grande și Lady Gaga, este clar că Fortnite își dorește să ofere o experiență muzicală diversă și captivantă pentru jucători. Este o oportunitate minunată pentru fanii lui Billie Eilish să se bucure de muzica ei într-un mod inedit și interactiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *