Știri

Bethesda luptă să revitalizeze Redfall printr-o actualizare ambițioasă

Redfall a devenit rapid unul dintre cele mai controversate lansări AAA ale anului 2023, primind critici dure atât din partea criticilor, cât și a jucătorilor din cauza problemelor sale tehnice. Cu toate acestea, dezvoltatorii nu se lasă și au lansat o nouă actualizare majoră pe 16 noiembrie.

Cea mai recentă actualizare aduce în jocul Redfall câteva caracteristici noi, printre care și o pușcă cu lunetă numită Basilisk, capabilă să împietrească vampirii. Cu toate acestea, aceasta necesită o încărcătură completă pentru a funcționa, evitând astfel să fie prea puternică. De asemenea, echipa de dezvoltatori a intervenit asupra multor alte aspecte ale jocului, încercând să îmbunătățească experiența în mod semnificativ.

Actualizarea trei a jocului Redfall abordează problemele legate de NPC-uri, AI inamic, misiuni, eroi, accesibilitate și interfață. Cu toate acestea, încă așteptăm lansarea anticipatului Hero Pass și introducerea de noi eroi. Arkane Studios, dezvoltatorii jocului, au asigurat că acestea sunt încă în lucru.

Deși lansarea inițială a fost privită ca un eșec din cauza problemelor tehnice din luna mai, comunitatea de jucători a rămas dedicată. Mulți jucători au exprimat recunoștința pentru eforturile depuse de Arkane și Bethesda pentru a remedia problemele semnalate. Pagina Metacritic a jocului a înregistrat chiar o creștere a recenziilor pozitive după actualizarea anterioară din octombrie.

De-a lungul istoriei, jocuri care au avut un început dificil au reușit să se redreseze și să devină experiențe remarcabile. Exemple precum No Man’s Sky și Cyberpunk 2077 arată că actualizările continue pot schimba perspectiva asupra unui joc. Astfel, Redfall poate avea șansa de a-și schimba soarta cu eforturi continue din partea dezvoltatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *