Zvonuri

Bethesda Franța va fi închisă de Microsoft în urma disponibilizărilor

Recente rapoarte indică posibilitatea ca Microsoft să fi închis unul dintre studiourile Bethesda, Bethesda Franța, ca parte a disponibilizărilor anunțate în ianuarie. În timp ce Microsoft nu a confirmat oficial aceste zvonuri, mai multe surse online susțin că acest lucru s-ar fi întâmplat.

Bethesda Franța, care a funcționat timp de 12 ani, angajând 15 persoane, ar putea fi una dintre diviziile afectate de deciziile de disponibilizare ale Microsoftului. Chiar dacă aceste disponibilizări vor afecta unele domenii secundare ale companiilor de jocuri, cum ar fi marketingul și publicarea, este puțin probabil să afecteze planurile viitoare de jocuri ale Bethesda.

În timp ce impactul exact al disponibilizărilor Microsoftului rămâne încă neclar, există o preocupare că aceste concedieri ar putea duce la anularea unor proiecte majore sau la externalizarea unor servicii importante. Cu toate acestea, pentru fanii titlurilor Bethesda, precum Fallout și The Elder Scrolls, este important de menționat că aceste disponibilizări probabil nu vor avea un impact major asupra viitoarelor lor experiențe de joc.

În lumina acestor evenimente, industria jocurilor video rămâne sub observație, cu multe întrebări cu privire la direcția pe care o va lua în următoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *