Știri

Beta deschisă pentru Skull and Bones se desfășoară în perioada 7-11 februarie

După ani de așteptare și pregătiri, Skull and Bones, jocul multiplayer pirat al Ubisoft, se apropie de lansarea oficială pe 16 februarie. Înainte de evenimentul mult așteptat, Ubisoft îți oferă șansa de a explora mările tumultuoase într-o versiune beta deschisă, programată între 7 și 11 februarie.

Începând cu 7 februarie la ora 18:00 PT și până pe 11 februarie la ora 15:00 PT, jucătorii de pe toate platformele pot descărca și testa gratuit Skull and Bones. Preîncărcarea pentru beta va fi disponibilă începând cu 6 februarie, ora 1:00 PT.

Beta deschisă va permite explorarea regiunilor familiare, cum ar fi Coasta Africii și Insula Roșie, precum și extinderea către Mările Deschise și Indiile de Est. Aici, vei găsi bârloguri piratice, precum Sainte-Anne și Telok Penjarah, locuri centrale pentru socializare, craft, și alte activități esențiale în lumea piratilor.

Chiar dacă progresul în beta deschisă se limitează la rangul de Brigand (nivelul 6, rangul 1), jucătorii vor avea acces la diverse contracte, inclusiv contracte de campanie, contracte secundare, contracte repetabile și evenimente mondiale.

Un punct important este că orice progres realizat în versiunea beta se va transfera la jocul complet, facilitând astfel tranziția pentru cei care decid să cumpere jocul. Ubisoft dezvăluie, de asemenea, planurile pentru post-lansare, promițând patru sezoane cu evenimente mondiale și alte surprize pentru a menține jucătorii captivați.

Cu Skull and Bones programat să fie lansat pe 16 februarie pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, această versiune beta deschisă reprezintă o oportunitate perfectă pentru a te familiariza cu universul jocului și a-ți pregăti echipajul pentru aventura piratică care urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *