Știri

Beta deschisă a jocului The Finals a fost un succes masiv cu 7,5 milioane de jucători

Beta deschisă a jocului mult așteptat FPS, The Finals, s-a încheiat recent cu un succes extraordinar, deoarece a atras un număr impresionant de 7,5 milioane de jucători din întreaga lume. Această beta deschisă a început pe 26 octombrie și era programată să dureze 10 zile, dar a fost prelungită cu o zi datorită popularității sale imense. Jocul a atras atât de mulți jucători încât dezvoltatorii au trebuit să implementeze o coadă de autentificare pentru a gestiona afluxul masiv de jucători, pentru a nu suprasolicita serverele.

The Finals este un joc de împușcături multiplayer bazat pe echipe dezvoltat de Embark Studios, care se evidențiază prin mediile distructibile și cele trei clase de personaje distincte, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje. Această diversitate și caracteristicile unice, precum comentariile în joc, îl diferențiază de alte jocuri din același gen.

Cu toate acestea, beta deschisă nu a fost lipsită de probleme tehnice, în special pe platformele Xbox și PlayStation. Cu toate acestea, dezvoltatorul Embark Studios a reacționat rapid la aceste probleme și a exprimat recunoștință jucătorilor pentru ajutorul acordat în identificarea erorilor și a problemelor de echilibru. Cu un potențial ridicat și popularitatea sa, The Finals are șansa de a deveni un nume important în lumea jocurilor. Va trebui să așteptăm și să vedem cum se va dezvolta jocul și cum va gestiona lansarea oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *