Trailere

Behemoth de la Skydance primește primul trailer de joc

În cadrul recentului eveniment State of Play de la Sony, Skydance Games a dezvăluit primul trailer de joc pentru Behemoth, RPG-ul de acțiune care va fi lansat în toamna anului 2024. Jocul va fi disponibil pe PlayStation VR2, SteamVR și Meta Quest 3.

Behemoth este plasat în Forsaken Lands, o lume devastată de ciumă, unde jucătorii trebuie să lupte pentru supraviețuire împotriva altor oameni și șefi masivi. Trailerul prezintă lupte intense corp la corp, cu un accent puternic pe fizică. Jucătorii pot folosi săbii, topoare și un cârlig pentru a trage poduri și a descoperi echipamente. Cârligul poate fi folosit și în luptă pentru a trage inamicii și a-i arunca de pe poduri sau pentru a recupera arme.

Pe lângă luptele brutale și execuțiile spectaculoase, jucătorii trebuie să se confrunte și cu alți supraviețuitori care le stau în cale. Totuși, cea mai mare amenințare vine de la șefii masivi care locuiesc în această lume post-apocaliptică. Dezvoltat de echipa din spatele The Walking Dead: Saints and Sinners, Behemoth promite o experiență captivantă și intensă.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *