Trailere

Bear and Breakfast se lansează pentru PS4 și PS5 pe 12 decembrie 2023

Dezvoltatorul Gummy Cat și editorul Armor Games Studios au plăcerea să anunțe că aventura captivantă de simulare și management, Bear and Breakfast, va fi disponibilă pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 începând cu data de 12 decembrie 2023. Această expansiune a jocului, care inițial a fost lansat pentru PC și Nintendo Switch anul trecut, aduce cu sine o experiență de gaming unică și captivantă.

Bear and Breakfast îți oferă șansa de a construi, decora și gestiona pensiuni într-o pădure misterioasă, toate acestea jucându-te în rolul unui urs. Cu suport complet și îmbunătățiri pentru controler, precum și localizare în portugheză braziliană, jocul promite o călătorie captivantă în lumea managementului de stațiune și a secretelor pădurii.

Lansat inițial cu succes pe PC și Nintendo Switch, Bear and Breakfast a prins cu succes atenția jucătorilor, iar acum, pe 12 decembrie, se deschid porțile și pentru posesorii de PlayStation 4 și PlayStation 5. Nu rata șansa de a explora această aventură unică și fermecătoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *