Zvonuri

Battlefield pregătește un joc Battle Royale gratuit, ce se va lansa în octombrie 2025

Potrivit unui zvon recent, jocul Battlefield dezvoltat de Ripple Effect Studios ar putea fi un titlu Battle Royale gratuit, similar cu Call of Duty: Warzone. Această informație vine dintr-un raport publicat de Tom Henderson de la Insider Gaming.

Ripple Effect Studios, anterior cunoscut sub numele de DICE LA, este recunoscut pentru munca sa în cadrul francizei Battlefield. Conducerea studioului este asigurată de fostul șef al Call of Duty, Byron Beede, care pare să își imagineze jocul ca o experiență similară cu Warzone.

Nu este clar dacă jocul va fi lansat simultan cu următorul joc principal Battlefield sau dacă va fi lansat într-un alt moment. Cu toate acestea, se pare că va exista și un nou mod numit Gauntlet, în care echipele vor concura în runde bazate pe obiective, iar echipa cu cel mai mic punctaj va fi eliminată la sfârșitul fiecăreia.

Beede a subliniat anterior că jocul dezvoltat de Ripple Effect Studios va completa și se va construi pe bazele seriei Battlefield. Acest zvon vine în contextul în care Battlefield a mai încercat în trecut să introducă un mod Battle Royale, însă cu succes limitat. Totuși, acest nou titlu ar putea avea mai mult succes, deoarece se presupune că va fi un joc free-to-play complet.

Pentru fanii francizei Battlefield, acest zvon aduce o perspectivă interesantă și ridică întrebări despre modul în care jocul va evolua și va interacționa cu următoarea ediție principală a seriei. Rămâne de văzut cum va fi primită această schimbare în direcția seriei Battlefield.

Următorul câmp de luptă vizează o lansare în octombrie 2025 – Zvon
Se presupune că jocul va avea un cadru modern, precum și un multiplayer cu 64 de jucători, ca parte a unei abordări „înapoi la rădăcini”.

Eșecul critic și comercial al Battlefield 2042 din 2020 a forțat EA să reevalueze franciza de împușcături la persoana întâi în câteva moduri semnificative, ceea ce a determinat compania să adopte un model de dezvoltare cu mai multe studiouri pentru tranșele viitoare . Detaliile concrete despre viitorul Battlefield au fost puține de când au fost instituite aceste modificări, dar un nou raport al Tom Henderson de la Insider Gaming a făcut lumină asupra potențialelor detalii.

Potrivit raportului, următorul joc principal Battlefield vizează o lansare în octombrie 2025 și este facturat intern ca un joc „înapoi la rădăcini” pentru serie. Ca atare, jocul va include bătălii multiplayer pentru 64 de jucători, în timp ce va aduce înapoi sistemul cu patru clase al seriei și va implementa îmbunătățiri ale mecanicii de distrugere, lucru pe care l-au sugerat și listele anterioare de locuri de muncă .

Se presupune că jocul se va desfășura într-un cadru modern (undeva între anii 2025 și 2030), punând „un accent puternic bazat pe poveste pe tehnologia modernă folosită în război”. Ce înseamnă asta pentru o campanie cu un singur jucător – în dezvoltare la Ridgeline Games – rămâne de văzut, în special cu directorul și șef de studio, Marcus Lehto, care a părăsit recent compania .

Henderson susține, de asemenea, că următorul joc Battlefield va fi însoțit de o experiență Battle Royale free-to-play, dezvoltată de Ripple Effect Studios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *