Trailere

Battlefield 2042 lansează actualizarea 6.1.0 cu evenimentul Dark Protocol

Echipa Battlefield aduce o nouă actualizare, 6.1.0, pentru Battlefield 2042, însoțită de evenimentul Dark Protocol. Această actualizare aduce modificări semnificative și conținut nou pentru jucătorii Battlefield 2042.

Evenimentul Dark Protocol este un eveniment cu durată limitată ce va avea loc între 31 octombrie și 14 noiembrie. Acest eveniment introduce un nou mod numit Killswitch, care oferă partide intense 12v12 pe hărțile Redacted, Manifest, Hourglass și Spearhead. Jucătorii vor avea ocazia de a câștiga recompense rare completând misiuni în cadrul evenimentului.

Pe lângă evenimentul Dark Protocol, actualizarea 6.1.0 aduce îmbunătățiri la ecranul Sfârșitul Rundei și la vehiculul EMKV90-TOR. De asemenea, sunt incluse remedieri și modificări pentru AI, arme, vehicule, moduri de joc, hărți și specialiști.

În ceea ce privește conținutul de magazine, jucătorii au opțiunea de a cumpăra pachete cu durată limitată, precum Pachetul No Antidote și Pachetul Hot Spot, fiecare având un preț de 2.000 de monede Battlefield. Aceste pachete includ skinuri pentru specialiști și vehicule. De asemenea, există un pachet numit Ascension Company, disponibil pentru 3.500 de monede Battlefield.

Evenimentul Dark Protocol și modul Killswitch sunt disponibile până pe 14 noiembrie, iar jucătorii au două săptămâni pentru a profita de această oportunitate. Cu această actualizare, Battlefield 2042 continuă să evolueze, aducând mai mult conținut și îmbunătățiri pentru experiența de joc a comunității sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *