Știri

Battlefield 2042 confirmă sezonul 6 și speculații privind viitorul jocului

Battlefield 2042 a confirmat că va avea un al șaselea sezon după lansarea iminentă a sezonului 5. Cu o lansare dezamăgitoare în 2021, Battlefield 2042 a depus eforturi pentru a îmbunătăți jocul și a atrage înapoi jucătorii. Sezonul 5, numit New Dawn, aduce o mulțime de conținut nou, inclusiv o hartă cu zăpadă, arme noi și reluarea unei hărți vechi. Cu toate acestea, jocul încă nu a reușit să-și recupereze complet baza de jucători inițială.

Pe Twitter, Battlefield a confirmat oficial că Battlefield 2042 va avea un al șaselea sezon după încheierea sezonului 5. Detaliile despre sezonul 6 urmează să fie dezvăluite în timpul sezonului 5. Imaginea atașată tweetului prezintă nori de ploaie verde închis, amintind de coperta de lansare a Battlefield 2042.

Există speculații că sezonul 6 ar putea fi ultimul sezon al Battlefield 2042, deoarece există informații despre DICE formând o echipă de asistență pentru dezvoltarea unei noi campanii pentru un singur jucător și existența unui proiect numit Efectul Ripple, care ar putea oferi o experiență diferită de Battlefield. Aceste zvonuri sugerează că viitorul francizei Battlefield ar putea merge într-o direcție diferită, lăsând Battlefield 2042 în urmă. Cu toate acestea, nimic nu este confirmat oficial în acest moment.

Battlefield 2042 este disponibil în prezent pentru PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X|S.