Lansări

BattleCore Arena este disponibil gratuit în acces anticipat

Ubisoft a adus o veste incitantă pentru fanii jocurilor de tip shooter. BattleCore Arena, o platformă competitivă gratuită, este acum disponibilă în acces anticipat pe PC prin Ubisoft Connect, Epic Games Store și Steam. Pentru a sărbători acest eveniment, jucătorii care se alătură jocului între 6 și 13 iunie vor primi un banner exclusiv “First Wave” pentru a-și exhiba statutul de primii adoptanți ai BCA.

În BattleCore Arena, jucătorii preiau rolul unor nuclee sferice, intrând în arene cu mai multe niveluri și luptându-se cu forțele gravitaționale în timp ce se rostogolesc, sar și se luptă pentru a-și depăși adversarii cu mișcări bazate pe fizică. Cu un arsenal variat de arme și avantaje strategice, precum și moduri competitive, inclusiv Backup (meci mortal în echipă 3v3), Q-Ball (unde posesia Coreului este crucială) și Free-for-all, jucătorii se pot bucura de o varietate de experiențe PvP.

Personalizarea Core-ului este, de asemenea, o parte importantă a jocului, cu opțiuni cosmetice pentru armuri, lumini, bannere și multe altele, permițând jucătorilor să-și exprime stilul în timp ce se duelează în arene. Accesul timpuriu va aduce noi sezoane cu conținut proaspăt, cum ar fi arene noi, echipamente și moduri de joc, iar echipa promite să asculte comunitatea pentru a implementa funcții dorite.

BattleCore Arena a fost dezvoltat inițial de o echipă de trei dezvoltatori și a fost remarcat de Ubisoft după ce a câștigat premiul I la un festival de jocuri video din Bordeaux. De atunci, echipa s-a alăturat Ubisoft Bordeaux pentru a continua dezvoltarea jocului și a-i elibera întregul potențial.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *