Trailere

Battle Teams 2 a fost lansat gratuit

Wizard Games Global Limited, un dezvoltator de încredere din China, anunță cu entuziasm lansarea globală a jocului gratuit Battle Teams 2. Jocul de împușcături tactic multiplayer a câștigat popularitate în China după lansarea sa anul trecut și se pregătește să cucerească jucătorii din întreaga lume.

Battle Teams 2 oferă o experiență de împușcături tactice multiplayer, adrenalinică și competitivă. Jucătorii pot alege între moduri clasice precum Battle Royale, Bomb Defusal, Team Deathmatch, Free for All, dar și moduri inventive precum Big Head Hero și Infected.

Pe lângă PvP, jocul oferă și un mod cooperativ PvE bazat pe narațiuni, unde jucătorii se pot alătura prietenilor pentru a înfrunta valuri de inamici și șefi puternici. Abilități și resurse unice vor fi esențiale pentru a obține victoria în fața provocărilor intense.

Battle Teams 2 este optimizat pentru a rula pe computere cu capacități de performanță diferite, oferind cinci setări grafice distincte. Cu o gamă variată de opțiuni, jocul asigură o experiență fluidă și plăcută pentru toți jucătorii.

Versiunea globală a Battle Teams 2 este disponibilă exclusiv pe platforma Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *