Trailere

BATTLE CRUSH de la NCSOFT anunță al doilea test global beta pe 21 martie

NCSOFT este încântat să anunțe al doilea test beta global pentru jocul său plin de acțiune, BATTLE CRUSH. Acest test așteptat cu nerăbdare începe pe 21 martie.

Beta globală va include participanți din 97 de țări din America de Nord, America de Sud, Europa, Africa, Asia, Orientul Mijlociu și Oceania. Jucătorii se pot alătura acțiunii pe PC prin Steam și pe mobil prin Android, începând cu ora 12:00, 21 martie, până la 28:00, ora Pacificului (PT).

Prezentat la G-STAR 2023, principalul festival de jocuri din Asia, în noiembrie 2023, BATTLE CRUSH se pregătește pentru a doua sa versiune beta globală. Următoarea versiune beta introduce îmbunătățiri semnificative ale gameplay-ului, integrând feedback de la prima sa versiune beta din octombrie anul trecut, împreună cu informații adunate din demonstrația G-STAR.

BATTLE CRUSH oferă un joc de luptă de acțiune palpitant în care jucătorii luptă pentru a fi ultimii care stă pe câmpuri de luptă în continuă scădere, pline de inamici. Veți putea alege personaje alese din diverși zei și creaturi mitologice, numite Calixers, pentru a domina arena și a vă copleși inamicii. Pune-ți abilitățile la încercare printr-o gamă variată de Calixere, fiecare oferind stiluri de joc unice de explorat. Învinge-ți dușmanii și fii încoronat victorios în căldura unei bătălii epice!

Caracteristici cheie:
Acțiune de luptă strategică care utilizează comenzi simple, teren și obiecte.
Câmpuri de luptă unice și diferite moduri de joc care acceptă până la 30 de jucători.
Personaje cu abilități unice de acțiune inspirate din legende mitice.
Pregătit pentru lansare globală în prima jumătate a anului 2024, BATTLE CRUSH este în prezent în dezvoltare ca un titlu multiplatform, inclusiv Nintendo Switch, Steam (PC) și Mobile. Informații mai detaliate sunt disponibile pe site-ul oficial BATTLE CRUSH, Discord și canalul YouTube.

Preînregistrați-vă pentru cel de-al doilea test beta global pe site-ul oficial – https://battlecrush.plaync.com/en-us/index

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *