Știri

Batman: Arkham Trilogy pentru Nintendo Switch a fost amânat

Editorul Warner Bros. Games a anunțat o amânare a lansării mult așteptate a Batman: Arkham Trilogy pe Nintendo Switch. Jocul, care inițial avea data de lansare programată pentru 13 octombrie, va fi acum lansat pe 1 decembrie. Motivul din spatele acestei amânări este asigurarea “cele mai bune experiențe posibile” pentru jucătorii de pe platforma Nintendo Switch.

Anunțul a fost făcut printr-un tweet oficial care a spus: “Este nevoie de mai mult timp pentru a oferi jucătorilor cea mai bună experiență posibilă pe Nintendo Switch. Ne cerem scuze fanilor care sunt încântați să joace această versiune a trilogiei. Vă mulțumim pentru răbdarea dvs.”

Această amânare poate fi înțeleasă, având în vedere importanța și așteptările ridicate legate de lansarea acestui port. Totodată, luând în considerare starea altor porturi majore pentru Nintendo Switch dezvoltate de același editor (cum ar fi Mortal Kombat 11), se pare că acordarea de timp suplimentar echipei de dezvoltare pentru a asigura o experiență de calitate poate fi o decizie înțeleaptă.

Portul Batman: Arkham Trilogy pentru Nintendo Switch este gestionat de echipa de la Turn Me Up Games, care a lucrat și la alte porturi notabile pentru platforma Switch, precum It Takes Two și Borderlands Legendary Collection. Jocul va include toate cele trei titluri din seria Batman: Arkham dezvoltate de Rocksteady, și anume Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City și Batman: Arkham Knight, cu toate conținuturile descărcabile asociate incluse.

Fanii așteaptă cu nerăbdare acest port pe Nintendo Switch, iar amânarea până la 1 decembrie va oferi echipei de dezvoltare timpul necesar pentru a livra o experiență de calitate. Așteptăm cu interes mai multe detalii și actualizări în lunile următoare, pe măsură ce se apropie data lansării oficiale.