Știri

Batman: Arkham Shadow a fost anunțat pentru Meta Quest 3, cu lansarea în acest an

Un nou joc Batman: Arkham a fost anunțat, dar de data aceasta nu este un titlu tradițional. Vă pregătiți să intrăm în lumea realității virtuale cu Batman: Arkham Shadow, dezvoltat de Camouflaj, studioul cunoscut pentru Marvel’s Iron Man VR. Parteneriatul dintre Oculus Studios și WB Games a adus această nouă tranșă a celebrei francize, exclusiv pe platforma Meta Quest 3.

Trailerul de anunț ne oferă o scurtă privire în această nouă aventură VR a lui Batman, cu Caped Crusader luptându-se împotriva antagonistului Ratcatcher și a unei hoarde de șobolani. Cu toate că detalii despre joc sunt limitate în prezent, se așteaptă ca o dezvăluire completă să aibă loc la Summer Game Fest 2024, programată pentru 7 iunie.

Fanii se întreabă cu siguranță unde se va plasa Arkham Shadow în cronologia Arkham și ce elemente de joc vor fi prezente, de la luptă și stealth la designul mondial. Cu toate acestea, putem fi siguri că experiența VR va aduce o nouă perspectivă asupra lumii lui Batman.

Batman: Arkham Shadow este o creație a studioului Camouflaj, care a intrat sub umbrela Meta în 2022. Acesta va marca o nouă incursiune în universul Batman pentru fanii VR, iar așteptările sunt ridicate având în vedere experiența anterioară a studioului cu Iron Man VR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *