Trailere

Batman: Arkham Shadow a dezvăluit povestea într-un trailer

Batman: Arkham Shadow ne readuce în legendarul univers Arkham, de data aceasta exclusiv pe Meta Quest 3, iar noul joc VR a primit primul său trailer de poveste în timpul Summer Game Fest Live. În trailer, ne întoarcem la Gotham City, unde Bruce Wayne, alias Batman, se confruntă cu o nouă amenințare întunecată.

„Există un nou întuneric care depășește Gotham – înnebunește orașul”, spune Bruce Wayne în trailerul oficial. „Singura lumină rămasă este de la focul de pe străzi care aruncă umbre de șobolani asupra a tot ceea ce a fost cândva bun”. Această descriere sumbră pregătește scena pentru o poveste plină de suspans și mister.

Trailerul ne oferă și o privire asupra comisarului Gordon, care este clar foarte frustrat de lipsa de progres în cazul „Regelui șobolan”. Pe fundalul unei versiuni instrumentale a melodiei „Bullet With Butterfly Wings” de The Smashing Pumpkins, trailerul subliniază tensiunea crescândă din Gotham. „Când liliacul cade, șobolanii se ridică”, spune o voce misterioasă la sfârșitul trailerului, sugerând o confruntare epică între Batman și această nouă amenințare.

Batman: Arkham Shadow este primul joc Batman: Arkham lansat de la Batman: Arkham VR în 2016, care a fost inițial exclusiv pentru PSVR. Universul Arkham a fost recent explorat și în jocul Suicide Squad: Kill the Justice League de la Rocksteady, care însă nu a avut performanțele așteptate. Ultimul joc major din seria Arkham a fost Batman: Arkham Knight, care a adus o concluzie memorabilă poveștii lui Batman.

Arkham Shadow se va lansa exclusiv pentru Meta Quest 3 în această toamnă, promițând să ofere o experiență captivantă și imersivă în realitatea virtuală pentru fanii Cavalerului Negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *