Lansări Trailere

Barton Lynch Pro Surfing debutează pe PC (Steam), PS5 și Xbox Series X|S

Studioul Bungarra Software, cu sediul în Australia de Vest, a anunțat lansarea viitorului lor joc de simulare sportivă de surfing, Barton Lynch Pro Surfing, pe PC (Steam), PlayStation 5 și Xbox Series X|S pe 17 noiembrie, la ora locală 12:00.

Barton Lynch Pro Surfing îți oferă oportunitatea de a concura cu cei mai buni surfisti din lume în locații exotice din întreaga lume. Jocul aduce în prim-plan legendarele figuri ale surf-ului, inclusiv Barton Lynch, și oferă un mod de carieră extins, personaje și echipamente personalizabile, precum și posibilitatea de a explora locații reale în diferite condiții meteorologice.

Jocul este disponibil acum pe PC (Steam), PlayStation 5 și Xbox Series X|S la prețul de 49,99 USD (RPP) în format digital începând cu 17 noiembrie, ora locală 12:00, și fizic în magazinele de vânzare cu amănuntul.

Despre Barton Lynch Pro Surfing:
Barton Lynch Pro Surfing este un adevărat joc de sport care te pune în fața celor mai buni surfisti din lume, în cele mai exotice locații de pe planetă. Turul mondial cuprinde un clasament detaliat și comentarii sportive, iar pentru cei care preferă să facă surf liber, jocul oferă posibilitatea de a explora plajele vaste în timpul liber.

Grafica de ultimă generație se întâlnește cu fizica hardcore și valuri brutale. Controlul pompei utilizează puterea valurilor, permițându-ți să navighezi mai rapid și să deblochezi mai multe mișcări. Jocul include o varietate de moduri de joc, de la tururi și surf gratuit la provocări de trucuri, oferind ore nesfârșite de provocare și rejucabilitate.

Campionii mondiali și surferii underground grei sunt prezenți pentru a-ți testa abilitățile în condiții variate. Jucătorii au posibilitatea de a-și personaliza complet personajele, influențând performanța în funcție de alegerea echipamentului. Jocul include, de asemenea, o coloană sonoră distinctivă pentru a completa atmosfera unică a experienței de surf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *