Trailere

Banishers: Ghosts of New Eden – un nou trailer dezvăluie abilități unice și decizii cruciale

Trailerul pentru Banishers: Ghosts of New Eden aduce în prim plan stiluri contrastante de luptă, oferind jucătorilor multiple opțiuni în viitorul RPG de acțiune de la DON’T NOD.

În centrul atenției se află cei doi Banisheri, Red și Antea, aventurându-se în ținuturile Noului Eden. Când Antea moare brusc, rămâne ca spirit, oferind abilități unice pentru a-l asista pe Red în călătoria sa, așa cum se arată în noul trailer. Abilitățile Anteei sunt concentrate în jurul arderii dușmanilor posedați, în timp ce izbucnirile ei se dovedesc eficiente împotriva valurilor de inamici. Red excellează în confruntarea cu fantomele și spiritele, folosindu-și pușca pentru atacuri la distanță, dar arătându-și priceperea și în lupta corp la corp.

Jucătorii au libertatea de a comuta între cei doi Banisheri pentru a-și adapta strategia în funcție de tipurile de inamici întâlnite. Premisa jocului se învârte în jurul deciziei lui Red de a reînvia sau nu pe Antea, sacrificând sau nu alți oameni. Alegerea influențează direcția poveștii, oferind cinci finaluri diferite în funcție de deciziile jucătorului.

Banishers: Ghosts of New Eden este programat să fie lansat pe 13 februarie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Pentru mai multe detalii, consultați trailerul de prezentare generală a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *