Trailere

Banishers: Ghosts of New Eden – trailerul poveștii dezvăluie enigmele și ororile din New Eden

Înaintea lansării sale iminente, Banishers: Ghosts of New Eden, RPG-ul de acțiune dezvoltat de DON’T NOD, își continuă povestea printr-un nou trailer captivant. Acesta prezintă conflictele esențiale dintre Antea și Red, doi Banishers îndrăgostiți, separați de o tragedie cumplită care îi determină să facă alegeri dificile.

După ce Antea este lovită de un coșmar devastator și moare, ea rămâne alături de Red în calitate de spirit. Cei doi se confruntă cu o decizie dificilă: să sacrifice vieți pentru a o readuce pe Antea la viață, încălcând astfel jurământul Banisherilor, sau să-și continue activitatea și să o piardă pentru totdeauna. În același timp, în New Eden, barierele dintre lumea celor vii și cea a celor morți par să se năruie.

Pe măsură ce jucătorii explorează regiunea, vor întâlni și alte personaje cu conflicte unice ce necesită rezolvare. Alegerile făcute vor influența rezultatele și finalurile jocului, în timp ce diverse monștri și orori, inclusiv o ființă imensă înfundată în lanțuri subterane, așteaptă să fie descoperite.

Banishers: Ghosts of New Eden va fi lansat pe 13 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *