Lansări

Bang-On Balls: Chronicles s-a lansat pe PC și console

Aventura provocatoare și distractivă „Bang-On Balls: Chronicles” a fost lansat pe platformele de jocuri și este pregătită să ofere o experiență captivantă jucătorilor din întreaga lume. Acest joc sandbox plin de conținut, distructibil și plin de luptă promite ore de distracție solo sau în cooperare cu prietenii tăi.

Dezvoltat de Exit Plan Games, o echipă cu experiență în dezvoltarea de titluri AAA precum The Witcher 3, Gears of War, Cyberpunk 2077 și Bulletstorm, „Bang-On Balls: Chronicles” oferă o experiență de joc completă și distractivă.

La lansare, jocul vine cu 4 hărți masive de lume deschisă, fiecare plină de distrugere și aventură. În plus, o a cincea hartă cu tematică Wild West este deja în lucru și va fi adăugată ulterior ca o actualizare gratuită pentru toți jucătorii.

Jocul este disponibil pe multiple platforme, inclusiv Steam, GOG, PlayStation, Xbox și Switch, oferindu-le jucătorilor o gamă largă de opțiuni pentru a experimenta această aventură unică. La lansare, jocul beneficiază de o reducere de 20%, așa că este momentul perfect pentru a intra în acțiune.

Principalele caracteristici ale jocului includ o platformă 3D glorioasă, hărți masive și extrem de distructibile, lupte cu inamici, obiective variate, secrete de descoperit și o mulțime de obiecte și arme tematice. Fiecare hartă are propriile mecanici unice, lupte cu șefi și teme istorice interesante, precum Vikingii, Pirații, Cursa Spațială și Japonia Feudală.

O altă caracteristică notabilă este posibilitatea de a personaliza personajul cu peste 400 de articole, fără a avea nevoie de DLC-uri cosmetice plătite. Jocul permite, de asemenea, cooperare online cu până la 4 jucători și ecran divizat pentru 2 jucători, permițându-ți să joci cu prietenii tăi fără probleme.

„Bang-On Balls: Chronicles” promite să fie o experiență plină de distracție și aventură, care să îți țină atenția pentru ore în șir. Așa că ia-ți prietenii și pregătește-te pentru o călătorie epică prin istorie și distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *