Trailere

Ballad of Antara, noul RPG de acțiune gratuit, va fi lansat pe PS5 în 2025

La recenta prezentare State of Play, Sony a dezvăluit o serie de titluri importante viitoare, inclusiv Astro Bot, Silent Hill 2, Monster Hunter Wilds și Concord. Printre aceste anunțuri se află și un nou IP de la TipsWorks Studio al Infoldgames, intitulat Ballad of Antara. Acest RPG de acțiune gratuit promite o experiență captivantă pe PS5 în 2025.

Ballad of Antara se remarcă prin mecanica sa duală a lumii. Fiecare locație pe care jucătorii o vor explora va exista în două planuri diferite: o versiune senină și obișnuită a lumii și o versiune mai bizară și întortocheată, cunoscută sub numele de Para. Jucătorii vor putea alege dintr-o varietate de personaje, fiecare având atribute și abilități unice, și vor înfrunta numeroși inamici. Povestea poate fi jucată atât solo, cât și în mod cooperativ cu până la trei jucători.

Lansarea Ballad of Antara este programată pentru PS5 în 2025, iar o versiune beta a jocului este de asemenea planificată, deși data exactă nu a fost încă stabilită. TipsWorks Studio a anunțat că mai multe detalii despre joc vor fi dezvăluite în cursul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *