Știri

Baldur’s Gate 3 ocupă locul al doilea în topul descărcărilor PS5 din PlayStation Store pentru septembrie 2023

Conform topurilor recente dezvăluite de Sony, Baldur’s Gate 3, apreciatul RPG dezvoltat de studiourile Larian, a obținut vânzări digitale puternice pentru platforma PS5 în America de Nord și Europa, ocupând locul al doilea în topul descărcărilor PlayStation Store pentru luna septembrie 2023.

Deși jocul NBA 2K24 a dominat topurile pentru PS4 și PS5 în aceste regiuni, Baldur’s Gate 3 a reușit să se claseze pe locul secund pentru PS5 într-un mod surprinzător, reflectând popularitatea sa în rândul jucătorilor. De menționat că Larian Studios nu a dezvăluit încă cifrele exacte de vânzări ale jocului pe platforma PS5 sau pe PC, cu toate că au confirmat vânzarea a peste 2,5 milioane de copii în perioada de acces anticipat.

Acest RPG a fost primit cu laude din partea criticilor și a devenit a doua cea mai mare lansare pe platforma Steam pentru întregul an, clasându-se chiar sub jocul Hogwarts Legacy. În plus, este important de menționat că Baldur’s Gate 3 urmează să fie lansat și pe Xbox Series X/S în acest an, cu promisiunea de salvare încrucișată între platforme. Chiar dacă ecranul divizat local nu va fi disponibil pe Xbox Series S la lansare, dezvoltatorii de la Larian Studios intenționează să îl adauge în viitor. De asemenea, se lucrează la introducerea unui mod multiplayer pe mai multe platforme și a unui mod Foto. Fanii seriei și ai RPG-urilor sunt așteptați cu interes pentru mai multe detalii despre aceste actualizări viitoare.

Pentru mai multe informații despre Baldur’s Gate 3, puteți consulta recenzia disponibilă pe platforma PS5 și să rămâneți conectați pentru a afla ultimele noutăți despre acest titlu captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *