Știri

Baldur’s Gate 3 își adjudecă titlul de jocul anului la Premiile Steam

Baldur’s Gate 3 a fost proclamat Jocul Anului la prestigioasele Premii Steam, învingând concurența acerbă a titlurilor precum Hogwarts Legacy, Resident Evil 4, Lethal Company și EA Sports FC 24. RPG-ul nu doar că a triumfat în categoria principală, ci și-a consolidat succesul cu premiul pentru Jocul cu Poveste Remarcabilă.

Steam a dezvăluit câștigătorii anuali ai premiilor sale, care sunt stabilite prin voturile fanilor. Baldur’s Gate 3 a captivat publicul cu povestea sa bogată și gameplay-ul captivant, câștigând aprecierea atât a jucătorilor cât și a criticii. Acest succes reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse de dezvoltatorii jocului, iar fanii s-au bucurat de o experiență de neuitat în lumea fantastică a lui Baldur’s Gate 3.

Printre alți câștigători notabili se numără Hogwarts Legacy, care a obținut premiul pentru Cel Mai Bun Joc pe Steam Deck, și Red Dead Redemption 2, recunoscut cu premiul pentru Munca de Dragoste. Steam Awards au marcat și alte realizări remarcabile din industrie, acordând recunoaștere jocurilor precum Labyrinthine, Starfield, Sifu și The Last of Us Part 1.

Reducerile de iarnă Steam 2023 sunt încă în desfășurare, oferind jucătorilor ocazia de a achiziționa titluri premiate și multe altele la prețuri reduse până pe 4 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *