Știri

Baldur’s Gate 3 este cel mai jucat titlu de pe Steam Deck în ultimele 12 luni

Valve a dezvăluit că Baldur’s Gate 3 a fost cel mai jucat joc pe Steam Deck în ultimul an, deși este surprinzător, dat fiind că sistemul este conceput pentru portabilitate.

Jocurile singleplayer domină lista, iar unele titluri mari și groase, precum Elden Ring sau Cyberpunk 2077, sunt printre cele mai jucate, deși sunt concepute pentru experiențe extinse.

Acest lucru arată că Steam Deck poate gestiona cu succes jocuri solicitante, oferind o experiență de joc satisfăcătoare pe un ecran mai mic.

Cu toate acestea, lista arată și că jocurile mai mici și indie sunt populare pe platforma Steam Deck, probabil datorită potrivirii lor naturale pentru dispozitivele portabile.

Valve a publicat, de asemenea, o listă similară pentru decembrie 2023, cu multe jocuri comune, dar cu unele modificări notabile în topurile de popularitate.

Dacă aveți un Steam Deck și sunteți în căutarea de noi jocuri, multe dintre titlurile din lista celor mai jucate sunt disponibile acum în cadrul reducerilor de primăvară Steam 2024, până pe 21 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *